Vintage condom packaging


A fost o surpriza de-a dreptul covarsitoare pentru mine de a descoperi o antica colectie de ambalaje pentru prezervative.

Această prezentare necesită JavaScript.

Nu doar ca am descoperit cat de subtile si freudiene erau mesajele vizuale si nu numai, dar chiar nu credeam ca brandurile de prezervative din acea vreme se pot implica artistic atat de mult in promovarea lor. Trei era numarul magic atunci cand vorbeam de prezervative, iar toate pachetele de prezervative purtau denumiri in stilul: „Three Cadets”, „Three Graces”, „Three Pirates”. Nici numele unor personaje virile din istorie nu erau ocolite de copywriterii vremii: „Ramses”, „Hercule”, „Napoleon”, „Sphinx”. M-a uimit eleganta designului, iar daca nu vedeam cuvantul latex listat pe amabalaj, m-as fi gandit ca e vorba de tabachere sau de cutii de fard. In orice caz, astfel de cutiute trebuiau pastrate cu discretie de catre domnii doritori de placeri mai mult sau mai putin calde. Vremurile de demult nu permiteau ofensarea societatii prin afisarea cutiilor de prezervative nici pe rafturile de impuls ale supermarketurilor, nici ale farmaciilor. Ma intreb, oare la ce ora ar fi trebuit sa ajuga un dornic domn de placeri pentru a fi singur in farmacie si cat de mult ar fi trebuit sa-l astepte pe farmacist pentru a cauta in cel mai ascuns ungher al depozitului cutia minune, cu trei aparatori ai pasiunii dezlantuite? 😛

Va invit sa descoperiti mai multe ambalaje de prezervative din acea perioada in albumul postat pe Facebook: „Vintage Condom Packaging”

2 gânduri despre „Vintage condom packaging

  1. krossfire spune:

    Excelenta colectie. Altfel, am si eu o micuta sugestie : textul mai mic pe blog, ma ucide fontul 🙂

    • Multam fain! In urma feedbackului de saptamana trecuta, s-a cerut vedere maxima 😛 ca sa atraga atentia. Sper sa pot ajunge la un compromis in curand 😛 Zi frumoasa si optimista!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: