Safe, safe, de trei ori safe


Brieful ambalajului a fost propus de o organizatie non-profit AntiSIDA. Mesajul lor a fost clar: sa fie funny, sa se adreseze acelor tineri care iubesc noptile tinere, pasiunea si cafeaua care sa le sustina energia 😀

A fost sufiecient pentru creativii in domeniu pentru a sugera ca atunci cand iei primul prezervativ, e clar ca ai chef de sex, ca atunci cand il iei pe al doilea esti de nestapanit, iar la al treilea ar trebui sa cam pui capat…caci fara un nou pachet, NO SEX 😀 Nu doar ca avem de-a face cu un ambalaj extreme de amuzant..(acum ma gandesc daca scrisul e si fosforescent, caci pe intuneric nu stiu cat de mult poti vedea precum o felina), dar salut initiativa educativa a ONG-ului danez de a oferi niste „prezervative fasnete”. Asta este o schimbare cel putin interesanta, daca ne gandim ca majoritatea campaniilor sociale au un iz atat de trist si apasator. A preveni devine astfel, amuzant de responsabil :)!

Pentru mai multe poze despre ambalaje de prezervative interesante acceaseaza albumul de pe Facebook numit „Cool Condom Packaging”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: