Unduiri transparente si umede


And…stooop! It’s just water. Si pentru ca mi s-a cerut un post si despre sticle de apa…ta ta…iata-l! Apa – simpla, unduitoare, transparenta, ravisanta. Ma relaxeza sa ma uit la sticle de apa…stiu, suna mai mult decat ciudat. Insa, ochiul meu nu este stresat de nicio frenezie de culori agitate si impulsive. Totusi, e si un mare dezavantaj in toata lipsa aceasta terna de culori. Cum sa-ti recunosti apa preferata printre atatea alte sticle. Cam greu si tocmaid e aceea publicitarii lucreaza mai mult cu forma, in demersul lor de a diferentia marca. Cel mai adesea, forma suava a picaturii de apa este emblematica pentru astfel de sticle. Apoi totul se rezuma la mininalism absolut si cateva atingeri de albastru  calm si valurit. Pentru sticlele de apa, vizualul umbrit de denumiri si sloganuri destul de „visatoare”. Apa e buna, e minunata…e vie…asa cum stim din povestile copilariei, dar v-ati inchipuit vreodata sa beti o apa vesela? Marca Zepra, ne surade si ne ofera „Happy Water” cu promisiunea ca vom avea parte de o experienta a gustului pur. Mdaaa, de maine ma voi veseli cu o apa, clar! Nu pot omite din pasionalul meu discurs cateva cuvinte despre Evian. Parerea mea? Evian nu mai este demult doar apa…sau nu este apa. Cel mult o putem numi secretul frumusetii, al tineretii, al optimismului…si motivul pentru care ai ramane cu portofelul gol si gura uscata destul de repede. Ce se intampla…Evian, deja se trateaza precum un parfum, dovada ca isi permite tot felul de abordari fanteziste la nivel de ambalaj. Evian Mont Blanc este cel mai reusit ambalaj din toata gama, ce pare a fi mai degraba o esenta a apei din izvorul muntelui. Un ambalaj de pastrat precum o bijuterie, cu siguranta.

Nu as putea asocia apa cu un alt ambalaj decat traditionala sticla, insa Boxed Water incearca sa ne convinga ca apa la cutie este o alternativa mult mai buna pentru salvarea planetei. Foarte frumos, as zice, insa nici sticla nu e altceva decat nisip pur…iar faptul ca apa la cutie este cu siguranta un concept mult mai frumos…nu prea cred si nici nu-i vad alta utilitate.

Aceste fiind spuse, va invit sa va hidratati cu cateva dintre cele mai creative ambalaje pentru branduri de apa. Un album racoritor de poze va asteapta pe contul de Facebook, Despre Ambalaje.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: