Aqua Carpatica…cum ar fi fost daca…


Ca onliner si blogger observi cat de atractiv poti deveni la un moment prin cateva vorbe pe care le imbraci sub forma de “parerea mea”. A fost si cazul postului meu legat de Aqua Carpatica, un produs cu un design si un concept packaging pe care il apreciez indiferend de cat de contestat sau nu este. Prin periplul meu printre linkuri azurii de pe thedieline.com am avut surpriza sa ma intalnesc si cu alte concept de design propuse in cadrul concursului The Perfect Bottle for the Perfect Water pe care cei de la Aqua Carpatica l-au derulat pcu scopul de a gasi identitatea cea mai buna pentru o apa minerala despre care se spune ca este mai pura si mai virgina decat oricare alta. Va prezint in cele ce urmeaza propunerea agentiei britanice PB Creative, o propunere cu un touch original insa dupa parerea mea orientata intr-o directie gresita. Desi nu practic critica severa, nu ma pot abtine sa nu spun: ok, de ce un ambalaj cu aspect de recipient pentru sampon anti-matreata pentru cea mai pura apa romaneasca (asa se zice)?!? Stiam ca apa de ploaie creste pleata frumos, insa nu si cea minerala. Unde mai pui ca avem o splendoare de ambalaj de culoare neagra pentru o apa pura…puritatea nu exprima stralucire? Nu era asociata albului? Nu vreau sa par stereotipica, dar din postura de consumator mi-ar placea sa nu fiu foarte derutata in fata raftului. Apreciez formele unduitoare ale sticlei propuse, accentuate de culoarea neagra si stradania de a crea un ambalaj hiper-protectiv, insa nu este de ajuns pentru a duce la bun sfarsit relatia complexa pe care o creeaza ambalajul cu potentialul consumator. Din seria propunerilor am mai descoperit cateva concepte, destul de inovatoare, insa foarte costisitoare la prima vedere Vi le prezint mai jos:

4 gânduri despre „Aqua Carpatica…cum ar fi fost daca…

  1. Categoric au facut cea mai buna alegere cei de la Aqua Carpatica. Nimeni nu vrea sa bea sampon [sper!], sticlele in forma de fiola …nici atat. Poate mai era o varianta … ca apa de masa … cea cu onduleuri 🙂

  2. miha spune:

    Buna alegere – intr-adevar. dar cred ca o sa aiba mari probleme cu productia (si implicit costul)…

  3. Silvia Dinu spune:

    Alegerea sticlei este originala si macar o data in viata tot incerci sa bei apa plata sau carbogazoasa imbuteliata altfel decat restul apelor concurente.

  4. lucia spune:

    Ambalajul, sticla rotunda este superba!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: