Ambalaje utile


Nu mai cred ca termenul gunoi are 100% o conotatie negativa. Sau mai bine spus nu toate ambalajele mor dupa utilizarea produselor pe care le reprezinta si le protejeaza. Da, intr-adevar, sunt concepte de ambalaj menite sa ramana in viata consumatorului chiar ani buni si aici ma refer in special la trusele pentru bauturile de lux, adevarate serviete cu atitudine si eleganta incorporata.

Ce ti-ai zis dupa ce ai mancat un baton KitKat? Da, te-ai gandit ai avut o pauza foarte dulce, insa mai mult de atat? Nu, unii designeri vestimentari nu au innebunit si au creat rochii (de ocazie, chiar) pe baza unor tipare de rochie realizate din materiale textile fine. Sa nu mai spun ca o rochie din ambalaje de batoane de ciocolata mai este si impermeabila, dar si foarte rezistenta. Cu toate acestea nu va tine de cald, pentru ca proprietatiile chimice nu favorizeaza acest lucru. Nu stiu altele cum sunt, insa rochia mea de nunta va din amabalaje, in mod cert.

Si jucariile sau figurinele din ambalaje sunt la mare cautare, facand deliciul prin creativitatea lor. Nu doar ca astfel de figurine pot deveni obiecte promotionale extraordinare pentru brandurile din ambalajul carora sunt manufacturate. Este un mod inteligent de a arata ca ai imaginatie, dar si ca vrei sa reciclezi oricat de mult ceea ce la prima vedere va parea pe veci inutil si chiar neimpresionant.

Unii artisti merg chiar mai departe si isi aleg ca materiale pentru creatia lor celebrele tipuri de carton presat sau ondulat. Cris Gilmour este unul dintre cei mai talentati artisti ce sculpteaza cu tot sargul in cartoane si o face bine. Stiu eu sigur ca cineva drag mie ar vrea chitara aia frumoasa pe care a creat-o Gilmour.

Nu in ultimul rand, desi v-am mai spus..si tin sa va reamintesc, capacele de bere/suc/apa/vodca pot fi valoroase. Cei de la Kotik bijoux au cea mai mare colectie de bijiuterii realizate din capace de bere…si fetelor, chiar veti gasi toate fanteziile voastre feminine acolo. Si cu asta, sa fim mai atenti cu ce oferim cosului de gunoi…poate ne e util si poate ne ajuta sa cream acele obiecte pentru care nu am avea bani niciodata  🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: