Aer la cutie


Suntem tentati sa credem ca aerul este o chestier foarte plictisitoare, inodora si mai mult decat atat…de ce ti-ar place ceva pe care nu-l poti vedea? Se pare ca ADN-ul nostru a devenit din ce in ce mai pragmatic si ca suntem din ce in ce mai superficiali. Ne plac doar lucrurile pe care le putem percepe directe, dar din pacate ne e lene sa ne imaginam, sa ne reprezentam ceva ce este departe de noi. Cu o astfel de provocare isi face reclama unul dintre cele mai interesante si primitoare orase din lume – Praga. Pe langa a fi o foarte buna tactica de PR ce genereaza buzz si vizibilitate, chiar daca vorbim de un oras cu traditie, cu cladiri elegante ce se afiseaza mandre pe asfaltul din Praga de sute de ani.

Aerul de acolo, ia forma strazilor boeme, a spiritului viu atat pe timp diurn cat si nocturn si toate acestea pot fi concetrate intr-o cutie de 88 de mg. Daca ai putea sa pleci cu vreun suvenir de acolo ar fi aerul care iti ramane in nari si care invaluie atmosfera de secole intregi. Dar ca altii sa te creada, Original Canned Air from Prague ar putea fi o solutie buna. Pentru doar cativa Euro aceasta cutiuta plina cu nostalgii poate fi a calatorului nesatul de un oras frumos, dar si un pin-up pentru cei care n-au fost niciodata acolo, insa ar vrea un teasing inainte de a pleca. Putand fi cumparata atat din mediul online, cat si de la tonetele cochete pentru turistii entuziasmati, cutiuta cu aer din Praga este mica si discreta. Intr-un mod stilizat, locuri celebre din praga imbraca eticheta sa intr-un albastru pur ce aduce aminte de diminetiile clare si senine.

Este un suvenir interesant, care inlocuieste cu succes magnetii, tot felul de brelocuri imense si kitschioase si mutunachii fals prietenosi cu inimioara de pe care iti sare in ochi cuvantul Praha. Produsul este 100% organic si are o formula cel putin interesanta si foarte variata, dupa cum urmeaza:

20% – aer din Wenceslas Square
20% – aer din Charles Bridge
25% – aer din Old Town Square
15% – aer din Prague Castle
10% – aer din Lesser Town
10% – aer din Zlata Street

Enjoy!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: