In padurea cu alune, aveau multe idei faine


In padurea cu alune, alunele nu mai stau in copaci, in pamant sau in alte ecosisteme naturale. Este de la sine inteles ca o cutie cu alune sau un pachet de arahide e ideal alaturi de o bere, la o petrecere, intr-un pub la o sueta …asa ca te respecti si vrei sa le gusti din ceva care sa-ti coloreze ochii.

Ceva care mi-a gadilat retina s-a numit Lord Nut, un brand ce ofera 6 arome exotice alune, arome ce iti cam fac papilele gustative sa explodeze. Cutia in care te asteapta cuminti aceste alune este special creata pentru a se potrivi cu petrecerile mai deosebite sau pentru a face din acest produs un excelent cadou pentru cei care sunt impatimiti ai rontaitului. Acest produs este o replica la acele marci de alune care nu aduc nimic deosebit in peisaj, atat la nivel de creativitate in  nascocirea aromei, cat si la nivel grafic. Designul debordeaza de culoare si optimism sugerand deloc subtil caracteristicile gustului fiecarui tip de alune Lord Nut. Este un concept destinat consumatorilor de tip „lunatic-fringe”, deschisi spre a testa produse noi, cu caracteristici originale. Personajul ales pentru a reprezenta brandul, Lord Nut, este invaluit de o aura de excentricitate si se potriveste foarte bine cu caracteristicile produsului. Un design de nota 10!

Un alt concept de ambalaj extrem de atractiv si care suscita imaginatia fiecaruia este pentru brandul Wanted. Aveam de-a face, astfel, cu niste alune periculos de delicioase, ce ar putea fi arestate pentru capacitatiile lor de stimulare a papilelor gustative. Ambalajul, banal la nivel de design tehnic, insa cu o grafica care personalizeaza cele trei tipuri de alune propuse: fistic, aluna si caju. Fiecare dintre aceste trei tipuri intruchipeaza un personaj specific zonei din care acestea provin: fisticul este un mexican mustacios si pasional, cajul este un indian foarte expresiv, iar alunele sunt chiar intruchiparea unor asa-zisi mafioti sarbi.

Am cautat si alte concepte care m-ar fi facut sa tresar in fata creativitatii cu care au fost create, insa nu mi-au inspirat prea mult entuziasm incat sa mai leg cateva vorbe despre ele…asa ca am sa las imaginile sa vorbeasca de la sine :). Enjoy!

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: