Arta realizata din dopuri de pluta


Nu mai este o mirare ca ambalajele au devenit o materie perfecta pentru a crea arta si pentru a transmite un mesaj. Pe langa aspectul ecologic pe care artistii il sustin prin acest gest, utilizarea ambalajelor de diferite tipuri in arta ofera un plus de originalitate si extravaganta. Chiar in Romania, nu in urma cu multi ani, artistul Andrei Alex Mihaescu realiza prima expozitie din Romania cu tablouri realizate nu din ulei, acuarela si alte vopseluri..ci, simplu..din pachete de tigari. Asadar, nimic nu se pierde, totul se transforma, mizand pe frumos si creativitate. Mi-ar placea ca saptamana aceasta sa va prezint insa o alta idee care transforma arta in pasiune si pasiunea in frumos – Arta realizata din dopuri de pluta. Iata my top 6

6. 5. 4. 3. 2. 1.

2 gânduri despre „Arta realizata din dopuri de pluta

  1. Silvia Dinu spune:

    In ceea ce priveste ambalajele, pe mine m-a cucerit sticla in care se imbuteliaza apa plata Aqua Carpatica. Este mai frumos sa bei apa minerala dintr-o sticla cu forma patrata decat dintr-una cu forma clasica. Parca ai mai multa pofta. Un design foarte elegant.

    • Buna, Silvia! Intr-adevar, o sticla patrata este ceva neobisnuit pentru piata romaneasca, dar si pentru un produs totusi integrat in clasa mainstream. Ne asociem anumitor branduri pentru ca ne reprezinta si tocmai de aceea ne simtim bine cand un ambalaj reuseste sa satisfaca aceasta nevoie. Exista insa si anumite riscuri…cum ar fi in cazul Aqua Carpatica, orificiul prin care avem acces la continut…este mult prea mare si nepractic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: