Iz imbucurator in ambalaj incantator


VOTEZI la roblogfest 2012

Versurile unei piese de la Roa spuneau ceva despre izul de margareta suflat in jeturi…chemical, ceea ce exprima foarte bine si parerea mea despre odorizantele de interior. Inutile, chimice si extrem de agresive atunci cand te ataca cu un jet automat. Cand ma lovesc de o astfel de situatie nu-mi vine in minte decat imaginea unui sconcs…de data aceasta cu miros asa-zis pozitiv care se apara de intrusii de pe teritoriul sau.

True Air Refresher vine cu provocarea de a ma face sa cred ca este adevaratul odorizant al magiei aerului…dar nu ma impresioneaza, decat la nivelul ambalajului. A intrat in gratiile mele si l-am denumit ambalajul saptamanii datorita aspectului sau viu si natural, aproape cu efect de levitare. Odorizantul se prezinta in trei variante care ar trebui sa-ti gadile nasul: lamaie, capsuna si un fel de aroma de inghetata de la Polul Nord care ar trebui sa faca mirosurile urate sa degere.

Aromele sunt reprezentate in mod natural prin fructele sau elementul culinar care genereaza ideea de aroma si care parca plutesc deasupra unui recipient cu adevaratul aer, asa cum ar sugera si numele marcii.

Partea tehnica cea mai interesanta a produsului este capacul din cauciuc atasat in partea superioara a ambalajului peste sistemul de pulverizare. Odata apasat acest capac flexibil efectul vizual este cat se poate de inteligent simuland parca stoarcerea acelui fruct. Capacul poate fi detasat lasand loc sistemului clasic cu buton de pulverizare dar care nu este la fel de incantator precum capacul din cauciuc. Designul a fost realizat cu maiestria lui Berik Yergalli impreuna cu cei de la Agentia Good si este un concept delicios care te face sa scoti ceva leuti din buzunar doar pentru a te juca de-a pulverizarea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: