Sa savuram seminte responsabil


Conform ultimelor gaselnite ale copywriterilor treaba sta in felul urmator: s-a dat verde la distractie, liber la inghetata si la fuste scurte, slapi si tricouri de tip plasa a la Ricky Martin. Samanta scuipata cu pofta de tot romanul neaos este la mare cautare in zilele toride chiar daca pisca buzele si induc o stare de urgenta concretizata in hidratare excesiva cu bere. Ca urmare a acestor insighturi din partea pofticiosilor consumatori, deloc greu de ghicit, Nutline a scos primul pachet de seminte cu recipient de colectare a cojilor de seminte.

Ai putea spune ca poate chiar si-au dorit sa aiba o politica de CSR sau ca poate au vrut sa fie creativi sau poate doar sa isi creasca vanzarile…sau simplu sa evite noi covoare de seminte, suflate mai apoi de adieri cu izuri indoielnice. In orice caz, toate aceste ipoteze transformate in obiectivele unui gest binevenit din partea Nutline s-au indeplinit cu ajutorul unui carton pliabil de marime unei pungi mici de popcorn. Treaba desteapta rezida si in faptul ca aceasta cutie pentru seminte este realizata dintr-un carton cu un gramaj suficient astfel incat sa nu fie rasturnat de vant si suficient de inalt astfel incat sa incapa toate cojile.

Mi-am strecurat nasul, curioasa fiind din fire, si prin alte campanii in derulare ale Nutline si mi-a placut sa observ ca brandurile inca isi mai fac treaba creativa in colaborare cu consumatorii, in mediul online. De ce, nu? Este ieftin, rapid, interactic si suplineste lipsa de inspiratie a detinatorilor brandului. Dar sa nu fiu cinica :). Pana la urma, mi-a placut sa vad Garderoba Online Nutline in care consumatorii au imbracat semintele nutline in tot felul de concepte care de care mai sustenabile si mai creative. Un element important al acestui concept era si crearea unui recipient destinat depozitarii cojilor. Mie mi-au placut doua dintre ele si cam asta pentru azi 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: