Inspirat din natura, pentru pescari iscusiti


Pentru ca mai mult sau mai putin direct am fost invitata o partida de pescuit, am inceput sa ma documenetz cu privire la tinuta ce da clasa unui pescar adevarat. Cum nu pleci la vanatoare fara pusca, nici la pescuit se pare ca nu e potrivit sa pleci fara niste cizme de cauciuc care iti apara picioarele de tot felul de riscuri ascunse. Fischerman, este un brand cu nume predestinat, dar si cu o imagine bogata pornita doar din buna cunoastere a publicului sau.

Vorbim despre un produs pentru care calitatile tehnice sunt esentiale. Niste cizme de cauciuc pentru pescuit nu trebuie sa aiba o linie fina, nici un aspect extravagant…si drept urmare de ce ai investi timp si bani in a arata cat de „fatos e produsul tau”. Dar iata, ac Fischerman reuseste sa arate ceva simplu, direct si pur tehnic intr-un mod care sa scoata produsul in evidenta. Aceste cizem nu vin intr-o cutie cu patru laturi, inchisa ermetic. Consumatorul poate sa vizualizeze pordusul si direct, dar isi poate reprezenta si cum il va ajuta in situatiile pentru care acesta este destinat. Bineinteles, 70% din suprafata acestor cizme este menita sa stea in mediu umed, acolo unde nimeni nu le vede, dar unde se pare ca pericolele pandesc. Scopul acestui ambalaj este in primul rand de a convinge consumatorul ca materialul din care sunt realizate si tehnica aferenta asigura protectie maxima chiar si in cadrul unor intalniri mai neplacute cu diverse creaturi ale apelor: serpi sau chiar pesti pirahna. Nimeni nu e suficient de sadic sa fie capsat de vreo astfel de lighioana, asadar pentru un pescuit placut si lipsit de incidente acest cizme pot fi cele mai bune pentru postul de gardian al adancurilor umede. Asadar, scopul acestor cizme de cauciuc numai este doar acela de a te feri de apa, ci si de pericolele din adancurile ei.

Albastrul electric al acestui extras de natura umeda prezenta pe ambalajul cizmelor Rubber Boots Fischerman atrage atentia atat asupra produsului, dar si asupra unor pericole cu care pescarii dedicati se pot intalni. Intr-un cuvant, un produs responsabil, intr-un ambalaj responsabil.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: