Un portofel din hartie pentru bani de hartie si nu numai


Multi il catalogheaza ca fiind „un must have” sau mai bine spus ca fiind la moda. Si cu toate acestea, privind simplitatea si efectul minimalist al conceptului Combina P-1, primul portofel din hartie plastifiata fara imbinari metalice si fara suprafete lipite, creat de romanul Alexe Popescu, ne dam seama ca este un concept smart, ieftin si creat dupa necesitatile romanilor.

Regasit in mai multe nuante cromatice destul de vii, acest portfofel ofera 7 compartimente in care sa salasuiasca linistiti banutii, cartile de credit, abonamentele de transport in comun, buletine, carti de vizita si orice mai e necesar in kit-ul zilnic al fiecarui om de rand.

Apreciez ca este un concept care capata valoare in timp si al carui brand iese in relief pe zi ce trece, atat la figurat, cat si la propriu. Dupa o luna de purtare zilnica, marca portofelului P1 iese in relief ca o dovada a rezistentei si a garantiei ca este un obiect cu care poti sa te mandresti indiferent de cat de plin sau de gol va fi. Numeroase testimoniale ale „inversunatilor purtatori”, atesta ca si peste 3 luni portofelul se prezinta intr-o stare perfecta, si chiar cu un plus de personalizare din partea fiecarui purtator in parte.

Tehnica de asamblare a portofelelor este manuala si se bazeaza pe un simplu model origami. Logo-ul este stantat pe interiorul portofelului si va dezvalui identitatea brandului in termen de 30 de zile. Culorile pantone ii ofera un aspect tineresc si original.

Alexe Popescu este un cunoscut designer de produs si puteti afla mai multe despre proiectele sale pe alexe.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: