„Ape tacute” pentru conversatii placute


Grecii au o cultura bogata pe care nu ar uita-o nici macar atunci cand vine vorba de bautul apei. Cum leaganul civilizatiei si al intelepciunii s-a nascut pe taramuri elene, proverbele graitoare si fermecatoare nu au contenit sa apara. In cazul in care esti intrebat daca ai baut apa tacuta, inseamna ca esti catalogat ca o persoana respectuoasa fata de interlocutorul tau intr-o conversatie si un bun ascultator. Acesta este principiul de baza ce este cuprins in filosofia brandului de apa A24.

Brandul de apa elen este special creat pentru acele evenimente unde …dupa cum ar spune un alt proverb de seama ….tacerea e de aur. Si aici ma refer la conferinte, prelegeri pe teme sensibile si prezentari corporate. Fiecare recipient de apa A24 este special creat pentru a rezista 24 de minute. Probabil ca va intrebati, cum de ati putea savura o apa (incolora, inodora, inspida, dar vitala J) timp de 24 de minute, asa cum ati face in cazul unei cafele sau a unui cocktail.

Desi, este doar o banala apa, publicitatea din jurul sau o face sa capete aspecte magice precum apa vie din basmele copilariei. Poate ca nu este departe de adevar, insa este o formula usor exagerata. Da, apa te hidrateaza si iti reda tonusul chiar si atunci cand esti obosit…dar ma indoiesc ca poate ea insasi sa eficientizeze concentrarea si sa mareasca atentia. Cred ca mai degraba ritualul pe care il atribui „sorbitului” apei ar putea sa capete mai multe intelesuri si te poate influenta in actiunile tale.

Pana una alta, acest concept are si o parte buna. Soclul de carton triplu ondulat in care este introdusa sticla isi indeplineste cu succes obiectivul de a facilita transportul acesteia.

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: