Orla Walsh – Mama ambalajelor dedicate brandului Heinz


Heinz este reinventabil in miliarde de moduri si de aceasta nu ne vom indoi niciodata. Stilul pop-art este ceea ce a consacrat identitatea vizuala a brandului si pentru aceasta a apelat cu incredere si deschidere la diversi artisiti care de-a lungul timpului au facut din aceasta, unul ce cu greu poate trece neoservat.

Azi, voi vorbi despre Mama Ambalajelor Heinz si anume, Orla Walsh, artista irlandeza, specializata in genul pop-art. Ultima gaselnita creativa a ambalajului Heinz se datoreaza noului produs Heinz Sweet Chilli. Este de aplaudat faptul ca oricat de mult s-ar reinventa ambalajul Heinz, intotdeauna va fi recognoscibil datorita etichetei celebre si a fontului special cu care este scris numele brandului.

orla_walsh_heinz_01

Insa ceea ce aduce stropul de magie este metoda prin care noul ambalajul a fost creat. Nu vorbim de o eticheta traditionala, ci de o jacheta din material taxtil care imbraca celebra sticla de Heinz. Cu siguranta, e un ambalaj de colectie, scos in editie limitata si care poate fi castigat sau cumparat de catre consumatorii pasionati in limita stocului disponibil. Metoda ingenioasa cu siguranta va atrage atentia celor fideli brandului Heinz, dar va si reprezenta o buna metoda de a tine in lumina reflectoarelor noul sortiment de ketchup. Cu siguranta aceste jachete vor putea fi pastrate de catre consumatori si vor putea imbraca pe mai departe noi si noi sticle de ketchup pe care acestia le vor achizitiona. Buna metoda de promovare si fidelizare pe termen lung, nu?

Daca teasingul v-a placut, voi vorbi despre Orla Walsh si in urmatoarele postari. Stay tunned!
orla walsh

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: