BECK’s – Jos eticheta, fara prejudecati artistice!


images

Campaniile publicitare pentru brandurile de bere incep sa se ingemaneze din ce in ce mai mult. Si nu e tocmai un motiv de lauda atunci cand brandul tau de bere ajunge in aceeasi galeata cu altele care experimenteaza gradul de deschidere al consumatorilor. Sa dezbraci produsul de ambalaj si sa-l lasi pe mana consumatorilor, chiar ei si abordati pe filiera artistica, e o dulce prostitutie publicitara. Insa, punct si de la capat si ne supunem unei noi campanii care isi doreste sa aduca consumatorii in hora creativitatii pentru a se juca cu noul concept de eticheta pentru berea Beck’s. Nu stiu cum si de ce, insa ce mi-e Grolsch, Beck’s sau alte beri care musai trebuie sa-si ataseze aura de „coolness”?

Cu toate acestea, mi s-a parut interesant sa va prezint cateva dintre cele mai ingenioase lucrari inscrise si poate ii ajutati pe cei inscrisi sa-si promoveze ideile pe mai departe. Campania de tip 360 cu siguranta a reusit sa lichideze multe lazi de bere, dar sa si creeze „buzz” in jurul brandului. Pe TV, pe net, pe bloguri, in universitati, baruri, metrou…Beck’s este omniprezent si pe aceasta parte salut cu salve campania.

brain

elisei

iota

remus

selaru

Etichetat , , , ,

Un gând despre „BECK’s – Jos eticheta, fara prejudecati artistice!

  1. Sorin Soava spune:

    Campania mi se pare una foarte ingenioasă. Tot mai multe companii, chiar şi multinaţionale, profită de avantajele proiectelor de tip crowdsourcing.
    Compania creează un buzz destul de puternic la un cost foarte scăzut, iar public are oportunitatea să îşi exprime latura artistică şi să interactioneze mai mult cu brand-ul respectiv.
    Într-adevăr, apar foarte multe lucrări de o calitate foarte scăzută, dar apar şi câteva idei foarte bune. Scopul acestei campanii a fost să crească brand awareness-ul companiei şi cred că chiar şi-a îndeplinit scopul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: