Vin de petrecere si ambalajul care face sa curga cascade bahice


VIN-DE-PETRECERE

Petrecere (definitie DEX)= 3. Reuniune, întâlnire între prieteni, rude etc. (de obicei însoțită de masă mare, de muzică etc.), organizată cu prilejul unei sarbători ori pentru distracție; chef, petrecanie ...si pornind de la aceasta explicatie cuprinzatoare mai alaturam un VIN si un AMBALAJ si impreuna formeaza conceptul = VIN de PETRECERE.
Podgoria Coconi prezinta un vin tanar in ambalaj de distractie, usor de depozitat in frigider, cu un robinet ce speram sa nu se inchida niciodata si cu „cheful de pretrecere” la purtator. Conceptul de „bag in a box” pare relativ nou pentru piata romaneasca unde de cele mai multe ori petrecerile se asezoneaza cu Sange de Taur si cu o Busuioaca de Bohotin (speram noi…fara Cola in mix). Totusi, nu se stie faptul ca un vin ambalat pe stilul „bag in a box” este mult mai ieftin, mai tanar (caci, doar sticla face vinul matur, iar nu plasticul si cartonul) si mai usor de racit datorita celor doua materiale mentionate anterior.
Treaba recenta la noi, insa cu o varsta de 47 de ani, inceputa cu succes si entuziasm pe plaiurile australiene, cand Thomas Angove punga cu sigiliu pentru stocarea vinului. Ulterior, conceptul a fost imbuntatit prin protejarea pungii de plastic de o cutie din carton de tip TetraPak, ce a permis un design original pe o suprafata mult mai generoasa. Dar cheia acestui concept o consider robinetul ce elibereaza cascadele bahice. Acest tip de ambalaj este asociat vinului ieftin, insa depinde de fiecare brand cat de atractiv face ambalajul, astfel incat sa nu-ti fie rusine cu el pe masa.

Etichetat , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: