Eticheta sticlei de Fanta se modifica in functie de temperatura


Brandurile arhi-cunoscute au misiunea de a fi provocate si de a provoca consumatorii sa rupa barierele imaginatiei. NU stiu ce super oameni lucreaza pentru astfel de branduri, dar sunt niste zei cu minti limpezi, dar intortochiate.

6149_thermal-ink-labeling-for-fanta-australia_content_Fanta_Thermal_Ink_Labeling

In tara cangurilor si a vesnic bronzatilor, adica in Australia cea indepartata, Fanta a derulat o campanie estivala in care distractia si interactiunea cu consumatorii a dominat. Si nu oricum. Stiinta a stat la baza noului concept de eticheta. Practic, pe eticheta sticlei de Fanta era listat un mesaj amuzant – de tip „Adevar sau provocare” – care era devenea vizibil in functie de schimbarile de temperatura. Prin urmare, intrai linistit in magazin, alegeai sticla de suc din frigider si o savurai in caldurile toride de afara. La o temperatura de 8 grade, spot-ul in care era integrat mesajul nu era vizibil, putand fi vizualizat de la 29 de grade in sus.

299225-Fanta_inks

Dar cum a intervenit stiinta in aceasta ecuatie? Ei bine, spot-ul era colorat cu o cerneala speciala produsa de Chromatic Technologies Inc. (CTI). Mesajul de tip provocare se prezenta in multiple variante: “Prefa-te ca esti un ninja!”, “Saluta pe cineva imbracat in portocaliu” etc. Toate aceste mesaje erau correlate cu aplicatia de mobil denumita “Fanta Funstigator” cu character mai mult ludic si care a fost accesata si dup ace Campania s-a incheiat, dat fiind faptul ca userii aveau conturi si posibilitatea de a promova in nivelurile jocului. Campania s-a derulat in cinematografele, mobile media si digital media.

unnamed

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: