Vezi cum o umbrela poate intra intr-o sticla vin


Daca tot avem parte de o zi mai ploioasa, m-am gandit sa explorez Internetul in cautarea unor concepte unice si orginale de ambalaj pentru umbrele. Da, recunosc, mi-am uitat si umbrella acasa, insa daca as avea unul dintre modelele pe care le-am gasit in expeditia mea printre pixeli si cod html, nu l-as mai scoate din ambalaj.

Cum ar fi sa iti tii umbrela intr-o sticla de vin> Cei de la Ofess s-au gandit sa faca acest lucru si l-au denumit simplu – 0%Grafic. Manerul umbrelei este asemenea unui gat de sticla, iar in restul corpului de ambalaj se afla umbrela propriu-zisa.

 1217isabrella

Chiar daca astfel de concepte de ambalaj, cresc pretul produsului in sine, pot indruma consumatorul spre achizitie dat fiind caracterul lor atragator si original. A avea o umbrela nu mai indeplineste doar un aspect functional, umbrela devenind mai nou chiar accesoriu. Conceptul de mai jos dovedeste afirmatia facuta, prin utilizarea unor culori neon si a unui ambalaj atipic, pe care este listat si un mesaj inspirat din realitatile britanice. Dupa cum se stie, nicio zi fara umbrela in Londra, acest ambalaj poate capata si rolul de promotor al uneia dintre cele mai ploioase capitale europene. Cu siguranta, cu o astfel de umbrela, Londra ti se va parea mai accesibila si mai putin mohorata. Culorile vorbesc de la sine.

 design0156

Dar acestea fiind zise, va las sa va inseninati chipul si ziua si cu alte concepte creative de ambalaj pentru protectivele umbrele.

949 Red_wine_packaging_umbrella_Creative_umbrella 948

Un gând despre „Vezi cum o umbrela poate intra intr-o sticla vin

  1. Sorin Soava spune:

    The devil is in the details 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: