Implicare sociala ambalata intr-o aplicatie


icare_map_react

Observi, iei atitudine, te implici, rezolvi. Asta ne propune Asociatia React si ne pune la dispozitie si o aplicatie, pentru a ne inlesni comunicarea, colaborarea si, in final, reusita. ICareMap, sau Harta Imi Pasa, este un instrument online ce presupune identificarea de catre cetateni a unor probleme de interes pentru o anumita regiune a tarii, maparea lor pe o harta virtuala, folosind aplicatia mentionata, si implicarea comunitatii locale in rezolvarea acestora.

Practic, impreuna realizam o harta a problemelor de care ne lovim in fiecare zi si tot impreuna le rezolvam. Este alegerea ta daca te opresti la sesizarea problemei sau vrei sa te alaturi unui grup de initiativa, coordonat de un ONG cu expertiza in domeniu, si sa te implici in identificarea si implementarea solutiei.

ICareMap ma duce cu gandul la Waze. Dar mai mult decat aceasta, noua aplicatie ne conduce in siguranta spre destinatii ceva mai indepartate, dar pe care multi ni le dorim: orase mai curate, scoli dotate, cladiri istorice renovate, guri de canal reparate, cersetori inghetati dusi la adaposturi si orice alte probleme pe care le sesizam in comunitatile noastre si pe care vrem sa le vedem rezolvate.

Aplicatia e disponibila pe iPhone/iPad si Android

https://itunes.apple.com/ro/app/icaremap/id1032722628
https://play.google.com/store/apps/details?id=icaremap.ro.icaremap

Arata ca iti pasa! www.icaremap.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: