Fata care a spus NU GUNOIULUI


stire-19-nov-gunoi

La doar 23 de ani, Lauren a inceput o adevarata revolutie impotriva gunoiului. Cum planeta noastra „se ingrasa” pe zi cu tone de deseuri aruncate in toate colturile planetei, cum s-au format insule si munti de gunoaie aruncate in nestire, undeva cineva se gandeste cum sa reciclam inteligent si cum sa nu mai producem gunoi.

Atunci de ce sa mai vorbim despre ambalaje…?!

Usor de zis, greu de facut, iar companiile de colectare a deseurile ne-ar declara razboi si acest blog nu ar mai avea niciodata materie si subiecte de expus. Ei bine, nu e chiar asa. Viata pe „zero waste” inseamna sa nu mai producem deseuri intr-un mod abuziv, sa reciclam acele ambalaje care ne pot ajuta in casa sau in fabricarea unor obiecte de care avem nevoie. Si se poate si in Romania, o face Reciclare Creativa, care ne arata ca de la un simplu pet sau de la un simplu celofan de invelit bomboane putem crea obiecte de decor sau chiar utile in viata noastra cotidiana.

Prima companie care transforma gunoiul in obiecte utile

Dar sa ne intoarcem la aceasta Lauren, care in idealismul ei benefic, a lasat scaunul gol la jobul plictisitor si anost pentru a pune bazele unei companii originale care ii sustine stilul de viata si idealul: NU GUNOIULUI. The Simply Co. este prima companie de tip „zero waste” al carui obiect de activitate este reciclarea si apoi comercializarea de obiecte handmade realizate din ambalaje/deseuri.

De urmarit initiativa, asa ca treceti la Bookmarks linkurile urmatoare:

CUM ARATA COSUL DE GUNOI AL LUI LAUREN DUPA 4 LUNI:

fourmonthsoftrash

sursa: http://www.trashisfortossers.com

 

Etichetat , , , ,

Un gând despre „Fata care a spus NU GUNOIULUI

  1. […] mai vorbit aici despre Zero Waste, despre Lauren care a spus nu gunoiului si care si-a stabilit prima afacere inspirata din filosofia Zero Waste […]

Lasă un comentariu